Vakantie Overijssel, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

UNIEK: Slaap in een pipowagen!

Met jacuzzi en heerlijke sauna!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
13 jan. 2021
2 dagen
Check meer data

Pipowagen in Enschede @ Overijssel

10 december 2020

Hoe gaaf is dit?! Overnacht in je eigen pipowagen in Overijssel voor maar €99! In de omgeving kun je prachtig fietsen of wandelen en ontdek je de leukste plekjes. Voor 2 dagen verblijf je op woensdag 13 januari 2021 in deze leuke accommodatie, ook veel omliggende data nog te boeken! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Pipowagen in Enschede. Deze bijzondere overnachting ga je niet snel vergeten. Deze Pipowagen is voorzien van alle gemakken: eetkamer, slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer. Warm jezelf lekker op in de koude dagen bij het knisperende haardvuur. Of geniet van je eigen sauna en jacuzzi in de tuin! 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
13 jan. 2021
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!