Luxe overnachten in Zwolle!

Verblijf in een voormalig politiebureau!

p.p. vanaf
115,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch **** @ Overijssel

27 november 2020

Unieke overnachting in het bruisende Zwolle! Verblijf 2 dagen in een voormalig politiebureau voor slechts €115 o.b.v. halfpension. Je verblijft hier voordelig op heel veel data t/m maart 2021!

Let op: deze deal is boekbaar t/m 30 november!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch ****. Één van de beste hotels in Zwolle en in een uniek gebouw. Dit luxe hotel is namelijk gevestigd in een voormalig politiebureau. En heeft een restaurant die door Michelin bekroond is met de Bib Gourmand voor het jaar 2020! 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: deze deal is boekbaar t/m 30 november!

p.p. vanaf
115,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!