Vakantie Overijssel, Nederland | 3 dagen | Weflycheap

Natuurhuisje @ Overijssel

In het mooie Twente mét sauna!

p.p. vanaf
90,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
21 feb. 2021
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Glane @ Overijssel

8 januari 2021

Verblijf in dit ruime natuurhuisje in Glane! Maak mooie fiets- en wandelroutes en chill in de sauna! Voor slechts €90 verblijf jij hier 3 dagen en vertrek je op zondag 21 februari 2021

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Glane. Dit ruime natuurhuisje vind je in het mooie Twente. In deze omgeving kan je prachtige fiets- en wandelroutes maken. Daarna kan je in de sauna van het huisje lekker opwarmen!

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
90,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
21 feb. 2021
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!