Vier kerst @ dit Natuurhuisje!

Geniet van je eigen wijnvat sauna, verwarmde jacuzzi en knapperend haardvuur!

p.p. vanaf
195,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
25 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Enschede @ Overijssel

10 november 2020

Vier kerst in Enschede in dit knusse natuurhuisje! Het huisje is vrijstaand en omringd prachtige natuur. In het huisje vind je een gezellige zithoek met haardvuur en een ruime keuken en badkamer. Voor de wellness moet je in de tuin zijn, hier vind je onder andere een wijnvat sauna en verwarmde jacuzzi. Je betaalt €195 voor 3 dagen relaxen en vertrekt het voordeligst op vrijdag 25 december 2020! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in dit knusse Natuurhuisje in Enschede. Dit huisje is de perfecte getaway voor 2 personen. In het huisje vind je een gezellige zithoek met openhaard, een keuken die van alle gemakken is voorzien en een badkamer. In de tuin staat een unieke sauna en verwarmde jacuzzi op je te wachten. Vanuit het huisje kan je perfect het prachtige Twente ontdekken. Ga lekker wandelen langs de weilanden, bossen en landgoederen. 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
195,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
25 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!