YES! Heerlijke 8-daagse zomervakantie in Overijssel in Natuurhuisje!

p.p. vanaf
280,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Logies
2 aug. 2020
8 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Den Ham @ Nederland

25 juni 2020

Ga 8 dagen relaxen in Overijssel voor slechts €280! Je verblijft in een luxe natuurhuisje in een prachtige, groene omgeving. Je verblijft het voordeligst op zondag 2 augustus 2020. Ga eropuit & kom helemaal tot rust!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Den Ham. De voormalige boerderij is gelegen in een weidevogelgebied, nabij de Eerder Achterbroek. Je waant je in een gebied met mooie bossen in natuurgebied het Vechtdal in Overijssel. Ook ben je niet ver van het dorpje Den Ham en de gezellige stad Ommen. 

Het natuurhuisje heeft twee slaapkamers, een badkamer met bad en douche, twee toiletten, een volledig ingerichte keuken, een woonkamer, een entree en een eigen ingang. Het is je huis, weg van thuis! Ervaar ruimte en privacy, en kom volledig tot rust. 

overijssel natuur koeien

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
280,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Logies
2 aug. 2020
8 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!