Perfect! 2 dagen luxe in een SUITE mét wellness in Overijssel!

p.p. vanaf
69.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Landgoed de Holtweijde **** @ Overijssel

20 juni 2020

Even een paar daagjes weg met je geliefde, vriend(in) of familie? Dan is deze deal uitermate geschikt voor jou! Vertrek 2 dagen naar het leuke Overijssel voor €69,50. Voor deze prijs vertrek je op verschillende data t/m december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Landgoed de Holtweijde ****. Verblijf op dit landgoed in een van de suites in het rustgevende Twente. Ontdek de leuke dorpjes in de omgeving tijdens een fietstocht of wandel in een van de natuurgebieden. Maar op het landgoed zijn ook genoeg faciliteiten om je mee te vermaken zoals het zwembad, de sauna, de tennisbaan of golfvoorzieningen.

115384081

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
69.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!