Ontdek de Sallandse Heuvelrug!

Incl. overnachting o.b.v. halfpension, binnenzwembad, wandelroutes & MEER!

p.p. vanaf
159,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
4 dagen
Check meer data

Hotel Restaurant De Zwaan *** @ Overijssel

29 oktober 2020

Kom helemaal tot rust in de natuur van de Sallandse Heuvelrug. Je gaat 4 dagen genieten van dit fijne hotel o.b.v. halfpension voor slechts €159. Je krijgt bij aankomst een gratis wandelboekje met prachtige routes. Ontspanning vind je in het binnenzwembad. Vertrek op verschillende data t/m maart 2021, ook bijvoorbeeld in de voorjaarsvakantie! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Restaurant De Zwaan ***. Dit hotel staat in het centrum van het Overijsselse Raalte. In de omgeving liggen gezellige dorpen, oude boerderijen, molens en prachtige landgoederen. Na een dag actief bezig geweest te zijn is dit hotel de ideale uitvalsbasis om te relaxen. Neem een duik in het zwembad of ontspan in het Turkse stoombad. 's Avonds kan je lekker eten bij het restaurant van hotel. 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
159,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Halfpension
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!