Family vacay @ Overijssel

Verblijf op vakantiepark met binnenzwembad én indoor speeltuin!

p.p. vanaf
35,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
4 personen
Logies
4 dagen
Check meer data

't Hooge Holt @ Overijssel

28 september 2020

Ga er 4 dagen lekker met de kids tussen uit naar dit kindvriendelijke vakantiepark! Je gaat met 4 personen en betaalt slechts €35 per persoon! Je vertrekt nog op enkele data in oktober & november, wacht dus niet te lang! 

Ook te boeken tegen een kleine meerprijs voor de maand december!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het gezellige vakantiepark 't Hooge Holt. Zowel voor jong én oud is dit park fantastisch voor een paar dagen weg. Aan activiteiten geen gebrek, leef je uit op de tennis-, bowling-, of midgetgolfbaan of neem een duik in het splinternieuwe binnenzwembad! Liever relaxen? Bezoek dan het wellnesscentrum van het park. Ook buiten het park in de omgeving valt genoeg te beleven; maak een boottochtje over de vecht, bezoek Attractiepark Slagharen of de bekende dierentuin Adventrue Zoo in Emmen. 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Ook te boeken tegen een kleine meerprijs voor de maand december!

p.p. vanaf
35,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
4 personen
Logies
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!