Getaway nabij Giethoorn! | Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk ***

Getaway nabij Giethoorn!

Inclusief ontbijt en diner

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk *** @ Overijssel

5 februari 2021

Verblijf 3 dagen in dit hotel nabij het prachtige Giethoorn en Nationaal Park De Weerribben! Je betaalt slechts €69 en dat is inclusief dagelijks ontbijt en een 2-gangen diner. Vertrek voor dit fijne prijsje op verschillende data van t/m april 2021. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk ***. In de omgeving is veel te beleven. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling of neem je fiets mee. Ook kun je makkelijk een dag naar Giethoorn! Na een drukke dag kun je een lekker hapje eten in het restaurant.

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!