Verblijf 5 dagen op dit natuurrijke vakantiepark in Overijssel!

p.p. vanaf
136,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
4 okt. 2020
5 dagen
Bamiyan
Check meer data

EuroParcs Resort Reestervallei @ Overijssel

11 juli 2020

Ga 5 dagen genieten op EuroParcs Resort Reestervallei in Overijssel vanaf €136! Dit familieresort is omringd door prachtige natuur. Je verblijft er het voordeligst op bijvoorbeeld zondag 4 oktober 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op EuroParcs Resort Reestervallei. Dit familieresort is omringd door natuur. Het is namelijk gelegen in bos vlak bij speelvijver De Zwarte Dennen. Je overnacht er in een moderne en sfeervolle vakantiehuisjes. Tip: bezoek het nabijgelegen Giethoorn of Slagharen!

L1E9800A5W1600H1066

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
136,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
4 okt. 2020
5 dagen
Bamiyan
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!