Luxe 4* citybreak in het gezellige Hengelo, Twente!

p.p. vanaf
134,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
11 jul. 2020
4 dagen
Faizabad
Check meer data

City Hotel Hengelo **** @ Overijssel

2 juli 2020

Boek jouw 4-daagse trip naar Hengelo vanaf €134! Hierbij is je 4* verblijf o.b.v. logies en ontbijt inbegrepen. Je verblijft er het voordeligst op bijvoorbeeld zaterdag 11 juli 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in City Hotel Hengelo ****. Dit sfeervolle hotel ligt in het hart van Hengelo. Je overnacht er in een ruime en moderne kamer. Na een dagje slenteren door Hengelo, drink je een lekkere cocktail in de bar van het hotel. Heerlijk!

951D34D2D09356AD35A63B226EB34857

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
134,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
11 jul. 2020
4 dagen
Faizabad
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!