Vakantie Overijssel, Nederland | 3 dagen | Weflycheap

3 dagen @ het Vechtdal

Verblijf in een pittoresk 4* hotel incl. ontbijt!

p.p. vanaf
79.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boutique Hotel en Boerderij restaurant De Gloepe**** @ Overijssel

27 november 2020

Ga 3 dagen genieten in het prachtige Vechtdal vanaf slechts €79,50! Je verblijft in een luxe 4* hotel o.b.v. logies en ontbijt op veel data t/m december 2020, dus ook in de schoolvakanties!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Boutique Hotel en Boerderij restaurant De Gloepe****, gelegen in het prachtige natuurgebied het Vechtdal. Dit pittoreske hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een getaway in Overijssel. Ook kun je hier terecht voor een heerlijk diner, geserveerd uit de Frans/Hollandse keuken.

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
79.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!