Vakantie Overijssel, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

Overnachten in een boomhut!

Op 3 meter hoogte tussen de bomen

p.p. vanaf
47,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
23 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Boomhut in Balkburg @ Overijssel

11 december 2020

Hoe uniek is dit?! Je verblijft 2 dagen in een boomhut tussen de bomen. De boomhut beschikt over een eigen keuken, badkamer, zithoek en bank die omgebouwd kan worden tot meerdere slaapplaatsen. Je vertrekt op bijvoorbeeld woensdag 23 december 2020 voor slechts €47.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een boomhut in Balkburg. Hoe uniek is dat?! De boomhut ligt op 3 meter hoogte, tussen de bomen, op een camping in Overijssel. In de boomhut vindt je een zithoek en bank die omgebouwd kunnen worden tot slaapplaatsen. Je hebt je eigen badkamer en keuken. In de omgeving is genoeg te doen. Neem bijvoorbeeld je fiets mee of ga wandelen in de prachtige natuur.

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
47,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
23 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!