Genieten met het gezin!

Verblijf in het Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

p.p. vanaf
21.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
6 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Attractie- & familiepark Slagharen @ Overijssel

27 november 2020

Wil jij je kinderen heeeel blij maken? Met deze deal gaat dat wel lukken! Je gaat 3 dagen naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen vanaf €134 per verblijf! Dat is €21,50 per persoon o.b.v. 2 volwassenen en 4 kinderen. Bij de prijs zit onbeperkt toegang tot de leukste attracties en het waterpark inbegrepen! Je vertrekt op verschillende data t/m oktober 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

In Slagharen reis je van het Wilde Westen naar Mexico, vier je carnaval in New Orleans en ga je goud zoeken in Yellowstone. Daarnaast kun je van diverse shows genieten en heel veel attracties uitproberen! 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
21.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
6 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!