3 dagen in luxe villa aan de Nederlandse kust inclusief ontbijt!

p.p. vanaf
162,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies & ontbijt
30 jun. 2020
3 dagen
Check meer data

Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort ***** @ Zuid-Holland

19 mei 2020

Wat een luxe.. Verblijf 3 dagen in een luxe verblijf aan de Nederlandse kust vanaf slechts โ‚ฌ162 o.b.v. 4 personen! Je verblijft hier o.b.v. logies en ontbijt. Het voordeligst vertrek je op dinsdag 30 juni 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort *****. Dit luxe resort biedt prachtige appartementen en villa's aan. Vanuit de villa's loop je zo het fijne strand op! Bovendien biedt het resort veel faciliteiten, dus je verveelt je geen moment!

221445122

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
162,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies & ontbijt
30 jun. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!