Getaway naar Noord-Brabant!

4* hotel incl. ontbijt!

p.p. vanaf
32.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies & ontbijt
4 okt. 2020
2 dagen
Check meer data

Hotel de Naaldhof **** @ Noord-Brabant

25 september 2020

Ga 2 dagen naar één van de gezelligste provincies van Nederland: Noord-Brabant! Je verblijft hier al vanaf €32,50 o.b.v. logies en ontbijt. Vertrek voor deze prijs op bijvoorbeeld zondag 4 oktober 2020. Let's go!

Tip: een weekje later vertrek je voor hetzelfde bedrag!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel de Naaldhof ****. Het hotel bevindt zich in een van de gezelligste provincies van Nederland: Noord-Brabant. Het hotel heeft een restaurant en een bar, waar je kan genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Daarnaast kan je je uitleven in de fitnessruimte of lekker ontspannen in de sauna. Doordat het hotel aan de rand van Oss ligt, is het de perfecte uitvalsbasis voor een afwisselende getaway. Zoek de ene dag de drukte van de stad op en ontdek de andere dag de prachtige natuurlijke omgeving. 

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Tip: een weekje later vertrek je voor hetzelfde bedrag!

p.p. vanaf
32.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies & ontbijt
4 okt. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!