Vakantie Zuid-Holland, Nederland | 5 dagen | Weflycheap

Midweek @ Noordwijkse duinen!

Comfortabel verblijf aan de kust

p.p. vanaf
75,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
5 personen
Logies
5 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

Recreatiepark Noordwijkse Duinen @ Zuid-Holland

27 november 2020

Verblijf 5 dagen in de Noordwijkse duinen vanaf โ‚ฌ75 o.b.v. 5 personen. Het voordeligst verblijf je hier op bijvoorbeeld maandag 5 oktober 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Dit vakantiepark is gelegen aan de kust van Zuid-Holland. Hier kom je helemaal tot rust in een prachtige omgeving! Er is een buitenzwembad, sportveld, fietsverhuur en gezellige restaurant aanwezig op het park. Je verveelt je hier geen moment!

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 5 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
75,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
5 personen
Logies
5 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!