Vakantie Zuid-Holland, Nederland | 5 dagen | Weflycheap

Midweek nabij Noordwijk!

Nu voor 'n prikkie!

p.p. vanaf
22.25,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Landal Dunimar @ Zuid-Holland

30 november 2020

Op dit super leuke vakantiepark nabij Noordwijk en het strand is het wel heel goed toeven! Ga 5 dagen vakantie vieren op dit park voor maar โ‚ฌ22,25 op basis van 4 personen. Voor deze prijs vertrek je op verschillende data in januari en februari 2021. Goed vooruitzicht!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op vakantiepark Landal Dunimar. In het hart van de Bollenstreek, nabij de badplaats Noordwijk, vind je dit ruim opgezette park. De locatie is ideaal: je bent op maar 4,5 kilometer van het strand en in no time kun je steden als Amsterdam, Haarlem of Leiden bezoeken. Op het park zelf hoef je je ook geen moment te vervelen.  Zo is er een visvijver waar je je hengel kunt uitslaan, een zwemvijver met strand en een speeltuin met airtrampoline. Plezier voor jong en oud!

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
22.25,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!