Midweek nabij Noordwijk voor maar €95!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
7 sep. 2020
5 dagen
Check meer data

Landal Dunimar @ Zuid-Holland

26 juni 2020

Op dit super leuke vakantiepark nabij Noordwijk en het strand is het wel heel goed toeven! Ga 5 dagen vakantie vieren op dit park voor maar €95 op basis van 4 personen. Voor deze prijs vertrek je op maandag 7 september 2020. Goed vooruitzicht!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op vakantiepark Landal Dunimar. In het hart van de Bollenstreek, nabij de badplaats Noordwijk, vind je dit ruim opgezette park. De locatie is ideaal: je bent op maar 4,5 kilometer van het strand en in no time kun je steden als Amsterdam, Haarlem of Leiden bezoeken. Op het park zelf hoef je je ook geen moment te vervelen.  Zo is er een visvijver waar je je hengel kunt uitslaan, een zwemvijver met strand en een speeltuin met airtrampoline. Plezier voor jong en oud!

Schermafbeelding 2020 06 26 om 14.39.29

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
7 sep. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

5 dagen Noordwijk €95 p.p.

Mis nooit meer een topdeal!