Vakantie Noord-Holland, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

Luxe Ibiza Suite

4-sterren Van der Valk hotel met sauna & bubbelbad op de kamer!

p.p. vanaf
145,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Van der Valk hotel - Akersloot / Alkmaar **** @ Noord-Holland

8 december 2020

Ga ultiem relaxen in deze fantastische Ibiza Suite in Van der Valk Akersloot / Alkmaar. Je betaalt voor 2 dagen slechts €145. Op de kamer vind je een sauna, bubbelbad, kingsize bed, stoom-douche cabine én gevulde minibar. Deze romantische getaway is te boeken op veel data t/m december 2021. 

Ook nog te boeken voor enkele data in december 2020!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Van der Valk hotel - Akersloot / Alkmaar ****. Dit luxe hotel bevat een binnenzwembad, wellness en moderne fitness. Eten doe je in het gezellige restaurant van het hotel, ook uiteraard beschikbaar voor een drankje in de avond. Huur een fiets en ontdek de natuur van Noord-Holland, de kust is altijd in de buurt! 

Jouw bestemming: Noord-Holland

Noord-Holland ligt in het noordwesten van Nederland. In Noord-Holland ligt onze hoofdstad Amsterdam. Amsterdam is het absolute hoogtepunt van Noord-Holland. Amsterdam is een stad die ontelbaar attracties telt zoals the Amsterdam Dungeon, NEMO Science Museum en Madame Tussauds. Maar er zijn ook talloze winkels om bij te shoppen en heerlijke restaurants om een hapje bij te gaan eten. Toch is Amsterdam niet de enige plek waar je heen moet gaan in Noord-Holland. De hoofdstad van Noord-Holland is de historische stad Haarlem. Hier vind je het Teylers Museum (het oudste openbare museum van Nederland) en het Frans Hals Museum. Ben je op zoek naar een dorp met typisch Hollandse kenmerken? Dan is Volendam natuurlijk de absolute topper. Een foto met Volendamse klederdracht moet je toch in de woonkamer hebben staan? Wat mensen ook vaak vergeten is dat Texel ook bij Noord-Holland hoort! Texel is het grootste waddeneiland van Nederland. Waai hier lekker uit en kom heerlijk tot rust. In Noord-Holland ga jij je wel vermaken..

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Ook nog te boeken voor enkele data in december 2020!

p.p. vanaf
145,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!