Vakantie Amsterdam, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

Super-de-luxe getaway!

Verblijf in een luxe suite in een 4* Van der Valk Hotel!

p.p. vanaf
120,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Valk Exclusief Amsterdam Zuidas @ Amsterdam

7 december 2020

Wauw... Heb je zin om even helemaal te relaxen? Check dan deze deal! Je verblijft in een super-de-luxe suite in een 4* Van der Valk Hotel in Amsterdam. Je verblijft hier 2 dagen voor โ‚ฌ120. Deze deal is te boeken t/m november 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Valk Exclusief Amsterdam Zuidas. Het hotel beschikt over luxe suites waar je he-le-maal tot rust kunt komen. Sommige suites beschikken namelijk over bubbelbaden en meer. Het hotel zelf beschikt over een fitness- en wellness ruimte waar je ook heerlijk bij kunt komen. 's Avonds kun je lekker een hapje eten in het restaurant van het hotel.

Jouw bestemming: Amsterdam

Naast genieten & relaxen in je hotel, is het ook zeker de moeite waard om Amsterdam te gaan verkennen! Onze unieke hoofdstad heeft namelijk zoveel moois te bieden. Struin over de gezellige markten of ga shoppen in de 9 straatjes. Maak een rondvaart over de grachten, breng een bezoek aan het Anne Frank huis en ga naar de Amsterdam Dungeon! Een ding is zeker, in Amsterdam zul je je nooit vervelen...!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
120,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!