Kerst in een luxe lodge!

Met het gezin naar Zandvoort!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zandvoort
4 personen
Logies
21 dec. 2020
4 dagen
Check meer data

Roompot Qurios Zandvoort @ Zandvoort

20 november 2020

Zin om toch even weg te gaan met kerst? Ga 4 dagen met het gezin naar de luxe lodge op maandag 21 december 2020. Je verblijft hier voor €79 o.b.v. 4 personen. Let's go!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Roompot Qurios Zandvoort. Tijdens jouw vakantie naar dit Roompot park, zul jij je niet vervelen. Op slechts 100 meter afstand vind je het strand, dus waai lekker uit. Zin in actie? Bezoek het Formule 1 Circuit. Ook kun je er voor kiezen om een fiets te huren en Noord-Holland te verkennen. 

Jouw bestemming: Zandvoort

Zandvoort is toch wel dé bekendste kustplaats van Nederland! Hier vind je prachtige en vooral brede stranden. Genoeg ruimte om te relaxen in de zon of een lange strandwandeling te maken. Zandvoort is gelegen in het uitgestrekte natuurgebied Kennemerduinen. Hier vind je eeuwenoude duinbossen waar genoeg wandelroutes voor je klaarliggen. Naast de natuur is ook zeker het dorpje Zandvoort aan Zee een bezoekje waard. De pittoreske straatjes, gezellige terrasjes en vele restaurants geven je een echt vakantiegevoel! 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zandvoort
4 personen
Logies
21 dec. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!