Voorjaarsvakantie getaway | Roompot Qurios Zandvoort

Voorjaarsvakantie getaway

Verblijf een midweek met het gezin in een lodge in Zandvoort!

p.p. vanaf
88,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zandvoort
4 personen
Logies
22 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Roompot Qurios Zandvoort @ Zandvoort

13 januari 2021

Zin om toch even weg te gaan tijdens de voorjaarsvakantie? Ga 5 dagen met het gezin naar deze luxe lodge op maandag 22 februari 2021. Je verblijft hier voor €88 o.b.v. 4 personen. Let's go!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Roompot Qurios Zandvoort. Tijdens jouw vakantie naar dit Roompot park, zul jij je niet vervelen. Op slechts 100 meter afstand vind je het strand, dus waai lekker uit. Zin in actie? Bezoek het Formule 1 Circuit. Ook kun je er voor kiezen om een fiets te huren en Noord-Holland te verkennen. 

Jouw bestemming: Zandvoort

Zandvoort is toch wel dé bekendste kustplaats van Nederland! Hier vind je prachtige en vooral brede stranden. Genoeg ruimte om te relaxen in de zon of een lange strandwandeling te maken. Zandvoort is gelegen in het uitgestrekte natuurgebied Kennemerduinen. Hier vind je eeuwenoude duinbossen waar genoeg wandelroutes voor je klaarliggen. Naast de natuur is ook zeker het dorpje Zandvoort aan Zee een bezoekje waard. De pittoreske straatjes, gezellige terrasjes en vele restaurants geven je een echt vakantiegevoel! 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
88,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zandvoort
4 personen
Logies
22 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!