Authentiek Hollands vakantiepark met jachthaven in Uitdam! | EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Authentiek Hollands vakantiepark met jachthaven in Uitdam!

p.p. vanaf
130,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
2 personen
Logies
10 mei 2021
3 dagen
Bamiyan
Check meer data

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam @ Noord-Holland

20 februari 2021

Verblijf 3 dagen op EuroParcs Resort Poort van Amsterdam vanaf โ‚ฌ130! Je overnacht er in charmante huisjes omringd door water. Het voordeligst verblijf je er bijvoorbeeld op maandag 10 mei 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. Dit charmante vakantiedorp heeft een eigen jachthaven en is omringd door de natuur. Het resort ligt aan het Markermeer en heeft een zandstrand. Verder zijn de villa's modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

Jouw bestemming: Noord-Holland

Noord-Holland ligt in het noordwesten van Nederland. In Noord-Holland ligt onze hoofdstad Amsterdam. Amsterdam is het absolute hoogtepunt van Noord-Holland. Amsterdam is een stad die ontelbaar attracties telt zoals the Amsterdam Dungeon, NEMO Science Museum en Madame Tussauds. Maar er zijn ook talloze winkels om bij te shoppen en heerlijke restaurants om een hapje bij te gaan eten. Toch is Amsterdam niet de enige plek waar je heen moet gaan in Noord-Holland. De hoofdstad van Noord-Holland is de historische stad Haarlem. Hier vind je het Teylers Museum (het oudste openbare museum van Nederland) en het Frans Hals Museum. Ben je op zoek naar een dorp met typisch Hollandse kenmerken? Dan is Volendam natuurlijk de absolute topper. Een foto met Volendamse klederdracht moet je toch in de woonkamer hebben staan? Wat mensen ook vaak vergeten is dat Texel ook bij Noord-Holland hoort! Texel is het grootste waddeneiland van Nederland. Waai hier lekker uit en kom heerlijk tot rust. In Noord-Holland ga jij je wel vermaken..

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
130,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
2 personen
Logies
10 mei 2021
3 dagen
Bamiyan
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!