Vakantie Noord-Holland, Nederland | 3 dagen | Weflycheap

Uitwaaien @ Zandvoort

Geniet in een 4* hotel aan het strand!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

NH Hotel Zandvoort **** @ Noord-Holland

7 januari 2021

Hoe leuk is dit?! Chillen aan het strand in Zandvoort in een hotel pal aan het strand en nabij Circuit Park Zandvoort! Je vertrekt 3 dagen voor €99 inclusief overnachtingen en uitgebreid ontbijt én een 3-gangendiner op dag van aankomst. Voor deze prijs vertrek je op veel data t/m juli 2021, ook in de schoolvakanties! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het NH Hotel Zandvoort ****. Dit fijne hotel ligt aan de boulevard en het strand van Zandvoort! Heerlijk genieten op het lange zandstrand met zo'n 40 strandpaviljoens. Het strand van Zandvoort heeft een Blauwe vlag: hét symbool voor een schoon en veilig strand! Je bent ook zo in het gezellige centrum van Zandvoort, dit is namelijk op loopafstand van het hotel. En vlakbij het beroemde Circuit Park Zandvoort, voor de fans ;).

Jouw bestemming: Noord-Holland

Noord-Holland ligt in het noordwesten van Nederland. In Noord-Holland ligt onze hoofdstad Amsterdam. Amsterdam is het absolute hoogtepunt van Noord-Holland. Amsterdam is een stad die ontelbaar attracties telt zoals the Amsterdam Dungeon, NEMO Science Museum en Madame Tussauds. Maar er zijn ook talloze winkels om bij te shoppen en heerlijke restaurants om een hapje bij te gaan eten. Toch is Amsterdam niet de enige plek waar je heen moet gaan in Noord-Holland. De hoofdstad van Noord-Holland is de historische stad Haarlem. Hier vind je het Teylers Museum (het oudste openbare museum van Nederland) en het Frans Hals Museum. Ben je op zoek naar een dorp met typisch Hollandse kenmerken? Dan is Volendam natuurlijk de absolute topper. Een foto met Volendamse klederdracht moet je toch in de woonkamer hebben staan? Wat mensen ook vaak vergeten is dat Texel ook bij Noord-Holland hoort! Texel is het grootste waddeneiland van Nederland. Waai hier lekker uit en kom heerlijk tot rust. In Noord-Holland ga jij je wel vermaken..

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!