Weekendje in de Beemster!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
2 personen
Logies
8 aug. 2020
2 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Zuidoostbeemster @ Noord-Holland

30 juli 2020

Met deze deal verblijf je 2 dagen aan de rand van Amsterdam in een gloednieuw vakantiehuisje! Voor โ‚ฌ95 verblijf je hier in je eigen appartement met luxe regendouche en slaapkamer met boxspringbedden. Je vertrekt op zaterdag 8 augustus 2020 en meerdere data in augustus 2020.  Yess!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Zuidoostbeemster. Dit vakantiehuisje staat midden in de Beemster, aan de rand van Amsterdam. De appartementen zijn recentelijk gerenoveerd en beschikken over een eigen badkamer met luxe regendouche en slaapkamer met boxspringbedden. Vanaf het terras met kachel heb je uitzicht over het weiland met lammetjes. Genieten!

6e464f72e6cc3f0ee794cda41ecb4403

Jouw bestemming: Noord-Holland

Noord-Holland ligt in het noordwesten van Nederland. In Noord-Holland ligt onze hoofdstad Amsterdam. Amsterdam is het absolute hoogtepunt van Noord-Holland. Amsterdam is een stad die ontelbaar attracties telt zoals the Amsterdam Dungeon, NEMO Science Museum en Madame Tussauds. Maar er zijn ook talloze winkels om bij te shoppen en heerlijke restaurants om een hapje bij te gaan eten. Toch is Amsterdam niet de enige plek waar je heen moet gaan in Noord-Holland. De hoofdstad van Noord-Holland is de historische stad Haarlem. Hier vind je het Teylers Museum (het oudste openbare museum van Nederland) en het Frans Hals Museum. Ben je op zoek naar een dorp met typisch Hollandse kenmerken? Dan is Volendam natuurlijk de absolute topper. Een foto met Volendamse klederdracht moet je toch in de woonkamer hebben staan? Wat mensen ook vaak vergeten is dat Texel ook bij Noord-Holland hoort! Texel is het grootste waddeneiland van Nederland. Waai hier lekker uit en kom heerlijk tot rust. In Noord-Holland ga jij je wel vermaken..

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
2 personen
Logies
8 aug. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!