Knusse getaway in 2021!

Natuurhuisje voor 4 personen in Noord-Holland

p.p. vanaf
100,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
4 personen
Logies
26 mrt. 2021
4 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Schoorl @ Noord-Holland

23 oktober 2020

Ga op vrijdag 26 maart 2021 een heerlijk lang weekend weg naar dit sfeervolle natuurhuisje in Noord-Holland. Je betaalt slechts โ‚ฌ100 voor 4 dagen, o.b.v. 4 personen. Let's go!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijf in een Natuurhuisje in Schoorl. In het sfeervolle huisje vindt je twee slaapkamers en is daarom geschikt voor maximaal vier personen. Het natuurhuisje is omringd door groen en je loopt zo het bos- en duingebied in. Tip: neem je fiets mee en ontdek de prachtige omgeving!

Jouw bestemming: Noord-Holland

Noord-Holland ligt in het noordwesten van Nederland. In Noord-Holland ligt onze hoofdstad Amsterdam. Amsterdam is het absolute hoogtepunt van Noord-Holland. Amsterdam is een stad die ontelbaar attracties telt zoals the Amsterdam Dungeon, NEMO Science Museum en Madame Tussauds. Maar er zijn ook talloze winkels om bij te shoppen en heerlijke restaurants om een hapje bij te gaan eten. Toch is Amsterdam niet de enige plek waar je heen moet gaan in Noord-Holland. De hoofdstad van Noord-Holland is de historische stad Haarlem. Hier vind je het Teylers Museum (het oudste openbare museum van Nederland) en het Frans Hals Museum. Ben je op zoek naar een dorp met typisch Hollandse kenmerken? Dan is Volendam natuurlijk de absolute topper. Een foto met Volendamse klederdracht moet je toch in de woonkamer hebben staan? Wat mensen ook vaak vergeten is dat Texel ook bij Noord-Holland hoort! Texel is het grootste waddeneiland van Nederland. Waai hier lekker uit en kom heerlijk tot rust. In Noord-Holland ga jij je wel vermaken..

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
100,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
4 personen
Logies
26 mrt. 2021
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!