Kerstvakantie @ luxe spot

Verblijf aan het water in Droomparken Spaarnwoude, vlakbij Amsterdam!

p.p. vanaf
141,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
4 personen
Logies
24 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Droompark Spaarnwoude @ Noord-Holland

27 november 2020

Trommel je familie maar op! Ga deze kerstvakantie nog naar dit fijne vakantiepark aan het water bij Spaarnwoude! Je vertrekt 3 dagen voor โ‚ฌ141 op basis van 4 personen. Voor deze prijs vertrek je op donderdag 24 december 2020. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Droompark Spaarnwoude en overnacht in een van de fijne bungalows! Zo beschik je over je eigen vakantiewoning, lekker in eigen land. Het park ligt in een prachtig natuurgebied, dichtbij de steden Amsterdam en Haarlem. Een dagje naar het strand zit er dik in, want ook Zandvoort aan Zee is om de hoek. Een droompark voor jong en oud! Zo is er een speeltuin, sauna en zwembad aanwezig.

Jouw bestemming: Noord-Holland

Noord-Holland ligt in het noordwesten van Nederland. In Noord-Holland ligt onze hoofdstad Amsterdam. Amsterdam is het absolute hoogtepunt van Noord-Holland. Amsterdam is een stad die ontelbaar attracties telt zoals the Amsterdam Dungeon, NEMO Science Museum en Madame Tussauds. Maar er zijn ook talloze winkels om bij te shoppen en heerlijke restaurants om een hapje bij te gaan eten. Toch is Amsterdam niet de enige plek waar je heen moet gaan in Noord-Holland. De hoofdstad van Noord-Holland is de historische stad Haarlem. Hier vind je het Teylers Museum (het oudste openbare museum van Nederland) en het Frans Hals Museum. Ben je op zoek naar een dorp met typisch Hollandse kenmerken? Dan is Volendam natuurlijk de absolute topper. Een foto met Volendamse klederdracht moet je toch in de woonkamer hebben staan? Wat mensen ook vaak vergeten is dat Texel ook bij Noord-Holland hoort! Texel is het grootste waddeneiland van Nederland. Waai hier lekker uit en kom heerlijk tot rust. In Noord-Holland ga jij je wel vermaken..

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
141,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Holland
4 personen
Logies
24 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!