Verblijf 8 dagen in deze unieke boomhut met eigen glijbaan!

p.p. vanaf
249,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
17 jul. 2020
8 dagen
Check meer data

Boomhut Koekoek @ Noord-Brabant

18 mei 2020

Dit wordt een heel uniek verblijf! Je verblijft 8 dagen in deze gave boomhut voor slechts โ‚ฌ249, o.b.v. 4 personen. Je vertrekt op vrijdag 17 juli 2020, maar ook andere data zijn voordelig te boeken!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Boomhut Koekoek bij Vakantiepark Dierenbos. Dit is wel een heel uniek verblijf! Deze boomhut bevindt zich op drie meter hoogte en heeft een eigen keuken, vier bedden en zelfs een glijbaan! Je eigen douche en toilet bevinden zich in een apart gebouw.

boomhut interieur slaap woonkamer

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
249,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
17 jul. 2020
8 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!