4* getaway @ Noord-Brabant!

4* Van der Valk Hotel incl. halfpension en wijnproeverij!

p.p. vanaf
89.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Nijmegen - Cuijk **** @ Noord-Brabant

27 november 2020

Wijnliefhebbers opgelet! Met deze deal ga je 2 dagen naar een heerlijk 4* Van der Valk Hotel inclusief halfpension én wijnproeverij! Hiervoor betaal je slechts €89,50. Je vertrekt voor deze prijs op verschillende data t/m maart 2021! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Nijmegen - Cuijk ****. Het 4* hotel ligt in 'Het Land van Cuijk'. Dit gebied staat bekend om haar prachtige natuur, gastvrijheid en om haar geschiedenis. Kortom, er is genoeg te beleven in de omgeving! Ook bij het hotel kun je je vermaken. Maak gratis gebruik van de fitnessruimte of geniet van een heerlijk diner aan het einde van je dag. 

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
89.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!