Vakantie Noord-Brabant | 5 dagen | Weflycheap

Kerstvakantie @ Brabant!

Met verblijf in een luxe waterlodge!

p.p. vanaf
122.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
24 dec. 2020
5 dagen
Check meer data

Vakantiepark Schaijk @ Noord-Brabant

18 december 2020

Genieten geblazen deze vakantie! Je verblijft 5 dagen in een luxe waterlodge op een super fijn vakantiepark met een prachtige omgeving. Hier betaal je slechts €122,50 o.b.v. 4 personen, voor deze prijs vertrek je op donderdag 24 december 2020!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Vakantiepark Schaijk, in een luxe lodge. Tijdens deze vakantie zul jij je echt niet gaan vervelen want het vakantiepark heeft een indoor speelbos, scooterverhuur en een funbowling-baan. Een hoop te beleven dus op het stijlvolle Vakantiepark Schaijk. Maar ook de prachtige omgeving – midden in de bossen – is een belangrijke reden om hier je vakantie te vieren. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de vestingstadjes Grave en Ravenstein of provinciehoofdstad Den Bosch. Na zo’n cultureel uitstapje komen alle foto’s en indrukken op tafel in parkrestaurant Charlie. ‘s Avonds gaan lekker de voetjes omhoog in de sfeervolle lodge. 

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
122.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
24 dec. 2020
5 dagen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!