Verblijf 2 dagen in een hotelhuisje vlakbij Breda!

p.p. vanaf
37.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Restinn Rijsbergen @ Noord-Brabant

11 juni 2020

WOW! Dit is wel erg voordelig genieten... Je kan nu 2 dagen in dit leuke hotelhuisje verblijven vlakbij Breda voor slechts โ‚ฌ37,50! Je vertrekt super voordelig op veel data t/m september 2020, dat is dus ook in de zomervakantie! Waar wacht je nog op?

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een hotelhuisje in Restinn Rijsbergen. Gelegen op het prachtige landgoed "De Baronie"! Je kunt heerlijk overnachten in dit luxe hotelhuisje die voorzien is van alle gemakken. Ga tijdens je verblijf heerlijk wandelen in de prachtige omgeving, bezoek de bruisende steden of ontdek de historische dorpjes!

151191774

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
37.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!