Vakantie Noord-Brabant | 4 dagen | Weflycheap

Verblijf in traditionele yurt

Unieke zomervakantie in Noord-Brabant

p.p. vanaf
42,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
5 personen
Logies
21 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Klein Zundert @ Noord-Brabant

27 november 2020

Verblijf 4 dagen in een traditionele yurt die van alle gemakken voorzien is vanaf €42 o.b.v. 5 personen. De yurt is gelegen in het Brabantse Zundert. 'S nachts kijk je naar de sterren, door te kijken door de Tono. Je verblijft er voordelig op vrijdag 21 augustus 2020, dat is in de zomervakantie. Maar ook ná de zomer, voordelig te boeken.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Klein Zundert. Kom volledig tot rust tijdens je verblijf in deze traditionele yurt. Even back to basic, kom tot rust in de natuur. De yurt beschikt over stroom, toegang tot drinkwater, (compost) toilet, waterkoker, camping gasstel en uiteraard de mooie en rustgevende locatie.

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 5 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
42,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
5 personen
Logies
21 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!