Kerstvakantie in Noord-Brabant!

3 dagen in een natuurhuisje!

p.p. vanaf
63,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
25 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Strijbeek @ Noord-Brabant

7 oktober 2020

Kom helemaal tot rust in dit natuurhuisje bij de Strijbeekse Heide! Je verblijft hier 3 dagen voor slechts โ‚ฌ63 in de kerstvakantie! Voor deze prijs vertrek je op vrijdag 25 december 2020! Waar wacht je nog op?

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Strijbeek. Dit natuurhuisje staat in een bosrijke en heerlijk rustige omgeving. De Strijbeekse Heide is een prachtig natuurgebied en de ideale plek om helemaal tot rust te komen! Maak mooie fiets- en wandeltochten en geniet van alles om je heen!

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
63,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
25 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!