Midweek @ deze HUGE villa op een prachtige locatie!

p.p. vanaf
71,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
8 jun. 2020
5 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Steenbergen @ Noord-Brabant

15 mei 2020

Dit vakantiehuis is ideaal voor grote gezinnen! Voor slechts €71 o.b.v. 4 personen kan jij hier al verblijven! Je vertrekt voor deze prijs op maandag 8 juni 2020. Je zult tijdens je 5-daagse getaway ultiem genieten van de rust en de ruimte! Tip: de kosten worden nóg lager wanneer je met meer dan 4 personen verblijft!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Steenbergen. Dit grote vakantiehuis beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers en een garage. Het is een ideaal huis om met twee gezinnen te verblijven. Het huis is prachtig gelegen en wordt omgeven door schitterende natuur waar wandelen en fietsen uitstekende opties zijn! 

216961 lsr 2014061735172451735

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
71,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
8 jun. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!