4 dagen @ dit té leuke natuurhuisje in Noord-Brabant!

p.p. vanaf
85,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
7 sep. 2020
4 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Riel @ Noord-Brabant

27 november 2020

Voor slechts €85 o.b.v. 4 personen kun jij nu heerlijk 4 dagen weg, en dat in je eigen natuurhuisje midden in de natuur van Noord-Brabant! Je vertrekt op maandag 7 september 2020, maar ook andere data zijn voordelig te boeken.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Riel. Dit té schattige vakantiehuisje in Noord-Brabant ligt aan de rand van natuurgebied de Regte Heide. Het huisje is duurzaam gebouwd en is modern ingericht met de gemakken van thuis. Geniet van het uitzicht op je veranda terwijl de paarden in de wei staan te grazen. 's Avonds relax je binnen bij de houtkachel of op bij de vuurkorf op het erf. 

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
85,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
7 sep. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!