Natuurhuisje @ Noord-Brabant

Slaap comfortabel, midden in de natuur!

p.p. vanaf
80,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies
24 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Oisterwijk @ Noord-Brabant

20 november 2020

Ga met kerst lekker 2 dagen naar dit gave Natuurhuisje in Noord-Brabant. Je hebt een prachtig uitzicht vanaf je eigen veranda op de bossen. Je vertrekt op donderdag 24 december 2020 en betaalt hiervoor €80, ook goedkoop te boeken voor meerdere dagen én in het weekend! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Oisterwijk. In dit natuurhuisje slaap je midden in de natuur, maar toch zeer comfortabel. Drink een kop koffie of thee vanaf je eigen veranda met prachtig uitzicht op de bossen. Het huisje staat midden in natuurgebied de Kampina, perfect voor een wandeling of fietstocht. Binnen 5 minuten sta je in het gezellige dorpje Oisterwijk! 

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
80,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies
24 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!