Lang weekend @ natuurhuisje!

In Noord-Brabant met heerlijke houtkachel!

p.p. vanaf
87.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
4 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Nistelrode @ Noord-Brabant

13 november 2020

Dit is echt een super chille deal! Verblijf 3 dagen voor slechts โ‚ฌ87,50 in dit sfeervolle natuurhuisje o.b.v. 4 personen. Voor deze prijs verblijf je hier vanaf vrijdag 4 december 2020, maar er zijn nog meer data waarop jij hier voordelig naar toe kan gaan. Check it out!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een natuurhuisje in Nistelrode. Dit natuurhuisje ligt dichtbij het natuurgebied de Maashorst. Je kan hier prachtig fietsen en mooie wandelingen maken. Het huisje heeft een houtkachel en er is zelf een zwembad. Alles voor een top vakantie!

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
87.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
4 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!