Luxe villa met buitenhaard! | Landgoed Bergvliet

Luxe villa met buitenhaard!

Gloednieuw vakantiepark in Brabant!

p.p. vanaf
89.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
4 dagen
Check meer data

Landgoed Bergvliet @ Noord-Brabant

13 januari 2021

Een paar dagen weg in eigen land, en nog wel met verblijf in een villa! Profiteer nu van een 4-daagse verblijf in Noord-Brabant voor slechts โ‚ฌ89,50 o.b.v. 4 personen. Je vertrekt nog op enkele data in januari en februari 2021! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een van de villa's op Landgoed Bergvliet. Dit luxe villapark ligt middenin de natuur en beschikt over het grootste, luxueuze wellnesscentrum van Zuid-Nederland, grote golfbaan en meer.. De villa's van dit vakantiepark zijn duurzaam gebouwd en beschikken over zonnepanelen, klimaatbeheersing, triple glas en een hoge isolatiewaarde.

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant  in de volksmond genoemd, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
89.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
4 dagen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!