Nieuw vakantiepark nabij de Efteling!

p.p. vanaf
76,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
21 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

EuroParcs Resort Kaatsheuvel @ Noord-Brabant

5 augustus 2020

Zoek je nog een leuke getaway in eigen land & wil je graag dat de kinderen zich ook vermaken? Dan hoef je echt niet verder te zoeken.. Tijdens deze 4-daagse vakantie is vervelen geen optie, je verblijft namelijk ik een vakantiepark vol met activiteiten en een prachtige omgeving met de Efteling om de hoek. Voor deze vakantie betaal je โ‚ฌ76 o.b.v. 4 personen en je vertrekt voor deze prijs op vrijdag 21 augustus 2020! Inpakken maar...

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het EuroParcs Resort Kaatsheuvel, dit spiksplinternieuwe en prachtige park is van alle markten thuis! Het heeft een geweldig centrum, actieve uitjes, culturele bezienswaardigheden en een prachtige omgeving. Het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, ook wel de Brabantse Sahara genoemd liggen namelijk niet ver van je vakantiehuis. Een waanzinnig natuurgebied dat zich perfect leent voor een stevige wandeling of een tochtje op de mountainbike. Vier vakantie zoals een vakantie hoort te zijn in het mooie park van EuroParcs in Kaatsheuvel!

L1E9801A1W1024H684

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
76,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
21 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!