Vakantie Noord-Brabant | 2 dagen | Weflycheap

Gezellig Brabant in de zomer!

Met verblijf in een 4* hotel incl. zwembad & wellness!

p.p. vanaf
55,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Hotel De Ruwenberg **** @ Noord-Brabant

27 november 2020

Voor een fijne vakantie in Nederland is Brabant de place to be! Je vindt er namelijk leuke steden, mooie natuurgebieden en het is ook nog eens de geboortestreek van Vincent van Gogh... Met deze deal vertrek je 2 dagen naar deze provincie voor €55. Hierbij is je ontbijt inbegrepen. Vertrek in de zomervakantie of juist er na, er zijn genoeg vertrekdata!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel De Ruwenberg ****. Mooi gelegen in het Brabantse groene landschap, aan rivier de Dommel vind je dit viersterrenhotel. Dit hotel biedt luxe faciliteiten zoals wellness, zwembad, tennisbanen en meer.. Daarnaast heeft dit hotel een Green Key Gold certificaat; hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven.

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
55,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!