Vakantie Noord-Brabant | 3 dagen | Weflycheap

Luxe wellnessboot @ Brabant!

3 dagen genieten inclusief VEEL!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill **** @ Noord-Brabant

14 december 2020

Ga er even lekker tussen uit in eigen land! Voor slechts €89 verblijf je 3 dagen in het Brabantse Mill o.b.v. logies en ontbijt. Ook is deze deal inclusief een diner én krijg je een dag toegang tot BLUE Wellnessboot Mill, met maar liefst ruim 30 verschillende sauna- en wellnessfaciliteiten. Je verblijft hier voordelig op heel veel data in januari 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill ****. Dit hotel ligt naast de wellnessboot van Mill! Het hotel heeft verschillende sauna’s, bubbelbaden, zwembad en een schoonheidssalon. Ga er dus lekker op uit en laat je verwennen!

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!