Sprookjesachtig verblijf op spiksplinternieuw park nabij de Efteling!

p.p. vanaf
77,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies
3 dec. 2020
4 dagen
Faizabad
Check meer data

EuroParcs Resort Kaatsheuvel @ Noord-Brabant

27 november 2020

Hier komen dromen uit! Verblijf 4 dagen op EuroParcs Resort Kaatsheuvel vanaf โ‚ฌ77! Het park is gloednieuw en gelegen naast de "Brabantse Sahara". Je verblijft er het voordeligst op bijvoorbeeld donderdag 3 december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het EuroParcs Resort Kaatsheuvel, dit spiksplinternieuwe en prachtige park is van alle markten thuis! Het heeft een geweldig centrum, actieve uitjes, culturele bezienswaardigheden en een prachtige omgeving. Het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, ook wel de Brabantse Sahara genoemd liggen namelijk niet ver van je vakantiehuis. Een waanzinnig natuurgebied dat zich perfect leent voor een stevige wandeling of een tochtje op de mountainbike. Vier vakantie zoals een vakantie hoort te zijn in het mooie park van EuroParcs in Kaatsheuvel!

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
77,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies
3 dec. 2020
4 dagen
Faizabad
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!