WOW! Groepslodge @ Beekse Bergen

p.p. vanaf
180,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
14 personen
Logies
7 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Vakantiepark & Safari Resort Beekse Bergen **** @ Noord-Brabant

30 juli 2020

Te gek! Op safari in eigen land! Spot gorilla's, jachtluipaarden, giraffes, olifanten en veel meer. Je verblijft in een te gekke Savanne Groepslodge, voor maar liefst 14 personen! De lodge beschikt dan ook over 7 slaapkamers, 2 badkamers en een sauna! Ga 4 dagen chillen voor slechts โ‚ฌ180 o.b.v. 14 personen. Vertrek op vrijdag 7 augustus 2020 in de zomervakantie en kies voor avontuur voor het hele gezin!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Vakantiepark & Safari Resort Beekse Bergen ****. Als je hier verblijft, ga je je toch wel afvragen of je in Nederland of Afrika bent. Je slaapt namelijk tussen de wilde dieren! Je kan gratis naar het safaripark en speelland. Bij lekker weer kan je chillen bij het Victoriameer. Hier maak je dus je kids, maar ook jezelf blij mee! Je verblijft in een trendy lodge met 4 slaapkamers. 

beekse bergen lodge

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 14 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
180,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
14 personen
Logies
7 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!