Spot wilde dieren op safari in Safaripark Beekse Bergen in de zomervakantie!

p.p. vanaf
101,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
26 aug. 2020
3 dagen
Check meer data

Vakantiepark & Safari Resort Beekse Bergen **** @ Noord-Brabant

18 mei 2020

Te gek! Op safari in eigen land! Spot gorilla's, jachtluipaarden, giraffes, olifanten en veel meer. Je verblijft 3 dagen in een hele coole lodge mét uitzicht op de dieren voor €101 o.b.v. 4 personen. Je vertrekt het voordeligst op woensdag 26 augustus 2020, maar omliggende data zijn ook voordelig te boeken. Ga op avontuur!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Vakantiepark & Safari Resort Beekse Bergen ****. Als je hier verblijft, ga je je toch wel afvragen of je in Nederland of Afrika bent. Je slaapt namelijk tussen de wilde dieren! Je kan gratis naar het safaripark en speelland. Bij lekker weer kan je chillen bij het Victoriameer. Hier maak je dus je kids, maar ook jezelf blij mee! Je verblijft in een trendy lodge met 4 slaapkamers. 

4 (6)

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
101,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
26 aug. 2020
3 dagen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!