4-daagse getaway @ Nijmegen!

4* Van der Valk Hotel incl. ontbijt!

p.p. vanaf
135,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies & ontbijt
4 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent **** @ Gelderland

8 oktober 2020

Met deze deal ga je 4 dagen naar een heerlijk 4* Van der Valk Hotel in Nijmegen o.b.v. logies en ontbijt. Je slaapt in een hoekkamer met prachtig uitzicht! Daarnaast mag je gebruik maken van de wellness van het hotel. Hoe fijn?! Je vertrekt voor slechts €135 op verschillende data t/m december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent ****. Het luxe 4-sterren hotel heeft alles wat je nodig hebt. Ga ontspannen in de wellness of geniet van een lekker gerecht die de koks voor je hebben bereidt. Drink 's avonds een lekker drankje in Lola's Bar. De omgeving van het hotel biedt leuke uitstapjes. Ga bijvoorbeeld een dagje winkelen in Nijmegen, bezoek interessante musea of ontdek de prachtige natuurrijke omgeving. In de buurt ligt namelijk Nationaal Park de Hoge Veluwe. Kortom, er is genoeg te doen!

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
135,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies & ontbijt
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!