Getaway met wellness!

Incl. uitgebreid ontbijt & 3-gangendiner!

p.p. vanaf
59,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Golden Tulip Ampt van Nijkerk **** @ Gelderland

27 november 2020

Ga er lekker 2 dagen tussenuit met deze deal o.b.v. halfpension! Je slaapt in een 4-sterren Golden Tulip hotel met wellness en betaalt slechts €59. Vertrek mogelijk op veel data t/m september 2021! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Golden Tulip Ampt van Nijkerk ****. Het hotel is centraal gelegen in het land, vlakbij de Veluwe en de historische stad Amersfoort. Geniet van de uitgebreide wellness van het hotel met binnenzwembad, sauna en Turkse stoombad. Eten en drinken doe je in de Brasserie de Patio, hier kan je terecht voor een wijntje of heerlijke 3-gangendiner. 

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
59,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!