Kerst in een LUXE Beach House | Bad Hulckesteijn

Kerst in een LUXE Beach House

Met het gezin naar een splinternieuw droompark aan het water!

p.p. vanaf
108,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
24 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Bad Hulckesteijn @ Gelderland

8 december 2020

Dit huisje is zó leuk! Geniet 3 dagen in een unieke beach house op een vakantiepark dicht bij het Veluwe- en IJsselmeer voor slechts €108! Je verblijft er o.b.v. 4 personen het voordeligst tijdens kerst op donderdag 24 december 2020. Check it out!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op droompark Bad Hulckesteijn. Dit splinternieuwe en ruim opgezette vakantiepark ligt direct aan het water, dicht bij het Veluwemeer. Tijdens jouw verblijf op dit park is er zo veel mogelijk! Huur een bootje en ga het meer op, laat de kids uitrazen in het speelhonk of duik in het overdekte zwembad. Ook watersportliefhebbers kunnen ook hier hart ophalen. Zeilen, snorkelen, surfen, zwemmen, het kan allemaal! In de omgeving van Bad Hulckesteijn vind je de Veluwe, met de mooiste wandel- en fietsroutes met pittoreske dorpjes en indrukwekkende kastelen. Ideaal voor jong en oud!

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
108,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
24 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!