Natuurhuisje aan het water!

Geniet van een rustige omgeving in de buurt van Amsterdam

p.p. vanaf
86.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies
27 mrt. 2021
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Amsterdam @ Amsterdam

27 november 2020

We hebben weer een fantastische deal voor je gevonden! Je gaat 3 dagen naar dit natuurhuisje in Amsterdam en geniet van het mooie uitzicht over het meer. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Je betaalt slechts โ‚ฌ86,50 en vertrekt op zaterdag 27 maart 2021! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een natuurhuisje in Amsterdam. Dit huisje ligt aan het water en heeft een prachtig uitzicht. Geniet van de rustige omgeving, toch ben je binnen 20 min in het hart van onze bruisende hoofdstad. In het huisje vind je een Neighbourhood Guide, hierin staan alle tips met gave locaties in de buurt. Dit gaat genieten worden. 

Jouw bestemming: Amsterdam

Naast genieten & relaxen in je hotel, is het ook zeker de moeite waard om Amsterdam te gaan verkennen! Onze unieke hoofdstad heeft namelijk zoveel moois te bieden. Struin over de gezellige markten of ga shoppen in de 9 straatjes. Maak een rondvaart over de grachten, breng een bezoek aan het Anne Frank huis en ga naar de Amsterdam Dungeon! Een ding is zeker, in Amsterdam zul je je nooit vervelen...!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
86.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies
27 mrt. 2021
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!