Citytrip Maastricht!

In een 4*-hotel inclusief ontbijt en 3-gangen diner!

p.p. vanaf
69.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Hotel Monastère Maastricht **** @ Limburg

27 november 2020

Wil jij het bruisende Maastricht ontdekken? Vertrek 2 dagen voor slechts €69,50 naar deze prachtige stad op basis van halfpension. Inclusief gratis kamerupgrade en meer! Het hotel staat midden in het centrum van de stad, genoeg te beleven dus! Voor genoemde prijs vertrek je op verschillende data in november 2020!

Tip: ook in de kerstvakantie te boeken tegen een kleine meerprijs!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Monastère Maastricht ****. Dit 4*-hotel ligt midden in het bruisende centrum van Maastricht. Dè perfecte uitvalsbasis dus om Maastricht te verkennen! De stad heeft leuke boetiekjes en veel restaurants en cafés. Sla ook zeker Vrijthof niet over. Dit is een bijzonder plein met veel historische gebouwen. Liever bij het hotel blijven? Daar is ook genoeg te doen! Relax in de bistro, drink een cocktail in de cocktailbar of geniet van het zonnetje op het terras.

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Tip: ook in de kerstvakantie te boeken tegen een kleine meerprijs!

p.p. vanaf
69.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!