Een weekendje genieten van de rust en de ruimte in dit heerlijke natuurhuisje!

p.p. vanaf
67,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
3 personen
Logies
14 aug. 2020
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Velden @ Limburg

17 juni 2020

Voor slechts โ‚ฌ67 o.b.v. 3 personen kan jij genieten van een heerlijke 3-daagse getaway. Voor deze prijs vertrek je op vrijdag 14 augustus 2020, maar andere data zijn ook voordelig te boeken!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Velden. Dit leuke huisje bevindt zich op een toplocatie in een heerlijke tuin. Je komt hier zeker tot rust, want het is er volledig afgelegen. Ook ben je slechts 2 km verwijderd van het Pieterpad, waar je even lekker kunt wandelen.  

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 3 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
67,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
3 personen
Logies
14 aug. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!