Vakantie Limburg, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

Penthouse suite @ vd Valk

Omgetoverd tot luxe kerst suite!

p.p. vanaf
99.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Van der Valk hotel - Heerlen **** @ Limburg

27 november 2020

Deze luxe penthouse suite is omgetoverd tot een echte kerst suite! Op je kamer heb je een open badkamer, stoom-douche cabine met rainshower, bubbelbad, kingsize bed en nog veel meer! Je verblijft hier 2 dagen voor slechts โ‚ฌ99,50. Met vertrek op heel veel data!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk hotel - Heerlen ****. Met 192 ruime kamers en suites zit er altijd wel wat voor jou bij. Ga relaxen in het verwarmde zwembad. Het pas nieuwe restaurant beschikt over een live-cooking gedeelte waar je kan ervaren hoe het eten voor je wordt klaargemaakt. In de directe omgeving vind je de prachtige natuur van Zuid-Limburg, ideaal voor een wandeling of fietstocht! 

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!