Verblijf tijdens de zomervakantie 4 dagen in een authentieke yurt!

p.p. vanaf
250,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
20 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Valkenburg @ Limburg

18 mei 2020

Deze zomervakantie verblijf je voor slechts โ‚ฌ250 in een authentieke yurt! Je verblijf hier 4 dagen en vertrekt op donderdag 20 augustus 2020, maar ook andere data zijn voordelig te boeken. Wie neem jij mee naar dit unieke verblijf?

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Valkenburg. Tijdens dit verblijf in deze authentieke yurt kom je even helemaal tot rust. De yurt beschikt over een houtkachel en brandhout, evenals mooie sfeerverlichting. Het is een ideaal verblijf voor twee personen die minimalistisch willen genieten van de rust.

25814b0961a0ce0c5a4994ab6db2675e

Jouw bestemming: Limburg

Limburg staat bekend om haar heuvels, prachtige natuur, lekkere eten en de vriendelijke mensen. En dat is niet voor niets! De hoofdstad van Limburg is Maastricht, die ontstaan is bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas. Hier heeft Maastricht dan ook zijn naam aan te danken. Deze stad heeft een lange geschiedenis, daarom is Maastricht ook rijk aan historische gebouwen en kunstschatten. Zeker een aanrader om te bezoeken wanneer u in Limburg verblijft. In deze stad kan je overigens ook goed shoppen.... 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
250,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Limburg
2 personen
Logies
20 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!